Op deze pagina vind je de boeken In-zicht, Lekker in je vel en Boeiende banden. Klik hier om één van de boeken te bestellen.

website-boekinzicht
In-zicht

Met dit boek kun je een stap zetten tot verdieping. Deze stap kan nodig zijn voor werk, relatie, gezondheid, welzijn, etc. Juiste antwoorden komen niet uit de lucht vallen, maar bezit je als innerlijke wijsheid. Om het goede antwoord te krijgen, hoef je slechts de juiste vragen te stellen. Door vragen aan je onbewuste te stellen, geeft deze het antwoord om tot emotionele en/of intellectuele groei te komen. Het totaal aan vragen in het boek zal je daarbij helpen. Omdat antwoorden weer nieuwe vragen, stellingen en gezichtspunten oproepen, kun je meerdere vragen stellen per onderwerp.
Het boek kost € 15,95 en het ISBN-nummer is 978-90-8539-657-4.

website-boeklekkerinjevel
Lekker in je vel

Ziekte is een toestand van de mens waarin hij niet in balans is. Dit verlies in evenwicht laat zich in het lichaam zien als symptoom of ziekte. Het wordt daarmee een signaal dat iets aangeeft en ons er toe dwingt om hier aandacht aan te geven. In Lekker in je vel wordt er op twee manier naar gekeken. De medische kant belicht de feitelijkheden die bekend zijn via de wetenschappelijke geneeskunde, zoals een algemene beschrijving, bestaan, de verschijnselen en klachten. Bij de holistische kant wordt iemand gedwongen kritisch naar zichzelf te kijken en een aantal kritische vragen aan zichzelf te stellen.
Het boek kost € 19,95 en het ISBN-nummer 978-90-8539-754-0.

cover
Boeiende banden

Ieder mens streeft naar geluk. Dit persoonlijk geluk wordt mede bereikt door middel van de relatie met de mensen om ons heen. Het leven is een aaneenschakeling van relaties met jezelf als startpunt in verbinding met anderen. Maak gebruik van de kracht die relaties in zich hebben. Dit boek geeft adviezen en aanwijzingen die je kunt gebruiken om op een andere manier relaties in te vullen. Vervolgens kunnen deze relaties leiden tot meer inhoud, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Verrijk je leven en investeer in het geluk met anderen.
Het boek kost € 17,95 en het ISBN-nummer is 978-94-6098-848-8

De boeken zijn te bestellen in de webshop van Care for Level. Klik hier om naar de webshop te gaan.